HVC komt ons nog niet tegemoed en dus nog geen ondersteuning

Roger Wagemans

4 maanden, nu bijna zelfs 4, ben ik bezig om toegang te krijgen tot de ondergrondse. Via het zogenaamde service-luik zouden wij ons makkelijk van het afval kunnen ontdoen, maar HVC geeft niet thuis en de Gemeente heeft de vraag iets te lang laten liggen, met telkens ook weer een ander persoon in het spel. Dit werkt niet tot de oplossing of eventuele alternatieven. In een laatste gesprek met de gemeente Dordrecht en HVC werd een leuk pakketje aangeboden, maar ik had aangegeven dat dit niet de juiste oplossingen zouden bieden tot een schoner straatbeeld en betere werkwijze voor ons.

Toch lees je dan even later op internet dat HVC ons zou gaan ondersteunen. En dit bracht weer het nodige los: in het team, op social media en politiek. De bewoordingen in het artikel door gemeente en HVC klinken als muziek in de oren zou je denken, maar wie heel ons probleem gevolgd heeft, weet ook dat dit niet DE ondersteuning is. Hierover heb ik al het nodige geschreven op de website en social media. Dit heeft ook het nodige los gemaakt.

Voor het team was dit ook de druppel om ook nog maar één hand uit te steken naar het afval. Ondergewaardeerd en beledigd, want wat is dit voor oplossing en daar hebben we zo hard aan gewerkt? Zien ze ons als loopmensen voor hun? Nee daar hebben we niet voor gewerkt en loopmensen zijn we zeker niet. We steken onze handen uit de mouwen om het puin te ruimen die blijft liggen, al moet het met handschoenen aan, met handen in de container gepropt worden die open vuilniszakken.

Je kan hieronder reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Geen toegang tot de ondergrondse container

Lange adem, veel energie en doorzettingsvermogen om toegang te krijgen tot de ondergrondse container. HVC gaf niet thuis, Dit had gevolgen. Het AD schonk er aandacht aan.